Două microbuze școlare au intrat sub lupa Poliției Arad! Controalele continuă și în județ

  de - | 13 septembrie 2019, 9:08 AM | Știri Arad

  0

  Polițiștii arădeni au început verificările în trafic ale microbuzelor școlare, fiind controlate, ieri dimineață, două vehicule care transportau elevi la unități școlare de pe raza municipiului.

  Au fost verificate documentele necesare efectuării transportului de elevi, starea tehnică a autovehiculelor, fiind testați cu aparatul alcooltest conducătorii auto ale acestora.

  Nu s-a impus luarea de măsuri legale, aceste activități urmând a se desfășura și în perioada următoare, atât în municipiu cât și în județ, ne informează Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.