Două mașini s-au ciocnit la intersecția străzilor Andrei Șaguna și Eftimie Murgu. Una a ajuns pe trotuar

  de Special Arad | 21 septembrie 2018, 4:40 PM | Știri Arad

  0

  În urmă cu aproximativ jumătate de oră s-a produs o tamponare într-un loc notoriu din municipiu pentru accidentele rutiere. Este vorba de intersecția străzilor Andrei Șaguna și Eftimie Murgu. În accident au fost implicate două autoturisme: un Volkswagen Passat și un Daewoo Matiz, iar cauza este cel mai probabilă a fi neacordarea de prioritate.

  În urma impactului, autoturismul VW a ajuns pe trotuar. Din fericire, accidentul nu s-a lăsat cu victime ci numai cu pagube materiale, iar cei doi șoferi s-au înțeles pe cale amiabilă, nefiind nevoie de intervenția Poliției.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.