Au adus în țară două mașini furate din Anglia, în valoare de 27.000 de euro

  de Special Arad | 28 iunie 2017, 3:10 PM | Pecica | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad au depistat doi fraţi care conduceau două autoturisme mărcile BMW şi Audi, în valoare totala de 27.000 de euro, ce erau căutate pentru confiscare de autorităţile din Marea Britanie.

  În data de 27.06.2017, în cursul a câteva ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad, în cadrul unei acţiuni specifice pentru combaterea traficului cu autoturisme furate, au oprit în trafic, pentru control, în oraşul Pecica şi în municipiul Arad, două maşini, mărcile BMW şi Audi.

  La controlul de frontieră, s-a stabilit că şoferii sunt cetăţeni români, M.C., în vârstă de 29 de ani, şi A.C, în vârstă de 33 de ani, ambii domiciliați în județul Arad.

  Poliţiştii de frontieră au continuat verificările în bazele de date şi au constatat că mijloacele de transport figurează ca “bunuri căutate pentru confiscare“, alerte introduse de autorităţile din Marea Britanie în luna mai 2017.

  Şoferii, despre care s-a stabilit ulterior că sunt fraţi, au declarat că nu aveau cunoştinţă despre faptul că autovehiculele sunt căutate de autorităţile din Marea Britanie şi că ei le-au achiziţionat în decembrie 2016, contra sumei de 5.000 lire, respectiv, în februarie 2017, contra sumei de 7.000 de lire, din Anglia.

  Ambele mijloace de transport, BMW 520D în valoare de 10.000 euro şi Audi A5 în valoare de 17.000 euro, au fost indisponibilizate la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor.

  În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit actele de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.    

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.