joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Două mașini au fost făcute praf de doi tineri, în miez de noapte, în Bujac | Foto

  de Andrei Fuliaș | 5 mai 2018, 1:11 AM | Știri Arad

  5

  Doi tineri au ieșit la plimbare cu mașinile părinților vineri noaptea, în cartierul arădean Bujac, fiecare pe drumul lui, dar atunci când s-au „întâlnit” au făcut praf cele două mașini.

  Incidentul s-a produs la intersecția străzilor Marnei și Trotușului. Unul dintre tineri se afla la volanul unui autoturism marca BMW și circula pe strada Trotușului, în vreme ce al doilea se afla la volanul unui autoturism marca Ford și circula pe strada Marnei. Șoferul autoturismului BMW nu i-a  acordat prioritate celui cu autoturismul Ford și s-au izbit una de cealaltă, ambele ajungând ulterior pe spațiul verde, câțiva copaci oprindu-le să se izbească de clădire.

  Deși la fața locului a ajuns și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

  În același timp, polițiștii ajunși la fața locului nu prea au avut ce să constate, nici unul dintre cei doi șoferi neconsumând băuturi alcoolice, iar cum nu au existat victime, a rămas ca cei doi șoferi și părinții acestora să se înțeleagă între ei în ceea ce privește pagubele materiale produse.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cel mai simplu e sa_ti dai cu presupusul,,,,adica esti pe un drum cu prioritate si ,,brusc cineva nu ti o acorda,,,,,,,conducand si o masina(BMW )care nu era a
   Lui ,,,hmmmm,
   adica BMW _ul,,viteza. ,,,,si nici urma de franare,,,,,vinovat in toata povestea e tanarul de 19 ani ce conducea BMW_ ul prietenului ,,,gresesti ,,,platesti,,,atentie la semnele de circulatie,,,putea sa iasa rau,,,

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.