miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Doi mecanici grav răniți, după ce locomotivele unui operator privat s-au ciocnit puternic pe ruta Videle-Giurgiu

  de - | 17 mai 2023, 8:14 AM | Naţional

  0

  (foto: ISU Giurgiu)

  Două locomotive care circulau în sensuri opuse pe aceeași linie s-au ciocnit într-o localitate din Giurgiu în timpul nopții. Mecanicii au fost răniți. CFR Călători a transmis că se anulează temporar trenurile pe relaţia Bucureşti-Giurgiu, deocamdată fiind afectate garniturile 9340 si 9341.

  Accidentul s-a produs pe calea ferată care leagă localitățile Videle și Giurgiu, în timpul nopții, în jurul orei 3:00. Cele două locomotive care aparțin unui operator privat s-au ciocnit puternic, o expertiză urmând să stabilească viteza cu care circulau.

  Cei doi mecanici au fost grav răniți grav, echipajele medicale chemate la fața locului le-au dat îngrijiri și apoi i-au dus la spital. Într-una din locomotive mai era o persoană, care însă a refuzat să fie dusă la spital.

  Sursa: Digi24.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.