vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Două incendii în județul Arad, în prima tură de serviciu a pompierilor ISU

  de Special Arad | 29 mai 2018, 11:29 AM | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Comunicat. Detașamentul de Pompieri Arad din cadru ISU Arad s-a deplasat cu doua autospeciale de stingere și șase subofiteri în localitatea Zădăreni pentru a stinge un incendiu ce se manifestă la o locuință. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent în interiorul bucătăriei cu posibilitatea de propagare la restul construcției. Prin intervenția rapida și profesionista a pompierilor incendiul a fost limitat și stins fără a face alte pagube.
  Cauza probabila „scurt circuit electric produs de un cablu electro deteriorat sau cu defecțiuni”

  Garda de intervenție nr 2 Chisineu Criș a intervenit cu o autospecială 1 ofițer și 5 subofiteri pentru stingerea unui autoturism în localitatea Nadab.
  Autoturismul a luat foc în mers, în momentul sosirii echipajului arzând generalizat. Incendiul a fost stins în 15 minute.
  Cauza probabila „scurt circuit” la instalația electrica care prezenta defecțiuni.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.