Două femei au fost prinse furând din același magazin

  de Special Arad | 29 aprilie 2015, 12:43 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: Poliţiştii de ordine publică cercetează două feme care au fost prinse în flagrant, ieri, în timp ce furau din același magazin.

  Poliţiştii cercetează o femeie, de 27 de ani, care a fost depistată ieri în flagrant, în timp ce sustrăgea mai multe bucăţi de ciocolată, în valoare de aproximativ 70 de lei, dintr-un magazin de pe strada Banul Mărăcine, din municipiu.

  De asemenea, poliţiştii cercetează o femeie, de 29 de ani, care a fost depistată tot în cursul zilei de ieri, în timp ce sustrăgea de pe rafturile aceluiași magazin, produse cosmetice, în valoare de aproximativ 100 de lei.

  Prejudiciul cauzat de cele două femei a fost recuperat, pe numele acestora fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.