Două eleve de la „Peda”, singurele care au luat nota 10 curat la Bacalaureat

  de Raluca Medeleanu | 8 iulie 2019, 11:13 AM | Educaţie | Topic special

  2

  Colegiul Național „Preparandia - Dimitrie Țichindeal”

  Din totalul de 2573 de elevi care s-au înscris la examenul de Bacalaureat, din întreg județul Arad, doar două eleve au reușit performanța să obțină 10 pe linie.

  Este vorba de eleva Diana Loredana Iuga și de eleva Mara Elena Popa. Ambele au absolvit Colegiul Național „Preparandia – Dimitrie Țichindeal”.

  Imediat după acestea, în top se află un elev de la Colegiul Național „Moise Nicoară”, cu o diferență de doar 2 sutimi. Aaron Ștefan Popa a obținut nota 9,98.

  În total, 300 de elevi din întregul județ Arad au obținut peste nota 9 la examenul de Bacalaureat din acest an.

  Totuși, notele nu sunt încă finale, întrucât elevii pot depune contestații între orele 12:00 – 16:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 13 iulie.

  Citește și Ce note au luat elevii arădeni. Rezultatele la examenul de Bacalaureat 2019”

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.