marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Două din patru localuri din Arad, amendate de DSP în urma unor controale

  de Special Arad | 20 septembrie 2022, 12:38 PM | Știri Arad

  1

  Comunicat. Direcția de Sănătate Publica Arad a continuat controalele, săptămâna trecută, având ca prioritate sănătatea consumatorilor. În data de 16 septembrie, inspectorii sanitari din cadrul serviciului control sănătate publică Arad (SCSP), însoțiți de către directorul instituției, s-au deplasat la patru unități de tip restaurant/fast-food din municipiul Arad. Din cele patru locații, două au primit amendă contravențională, la una din unități nu era prezent administratorul și s-a solicitat prezentarea sa la sediul instituției cu toate documentele necesare până în data de 22 septembrie, iar o unitate respectă condițiile igienico-sanitare prevăzute de legislația în vigoare.

  Cu mai multe detalii și imagini vom reveni într-un comunicat viitor.
  În urma controlului efectuat, s-au constatat o serie de nereguli după cum urmează: lipsă curs de igienă, neefectuarea operațiunilor de curățenie și de dezinfecție, neasigurarea dotării cu ustensile și materiale pentru curățenie și dezinfecție, curățenie efectuată necorespunzător, produse alimentare (carne) fără elemente de identificare, ustensile dar și recipiente în care erau depozitate produse alimentare, murdare și nedezinfectate, ouă necurățate, nedezinfectate și nedepozitate în spatii frigorifice separate ci împreună cu alte produse alimentare.

  Ca urmare a acestor probleme, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 45.000 lei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.