Două derby-uri arădene în chiar prima etapă din Liga 3. Cermeiul și Curticiul sunt gazde

  de Dan Lazăr | 17 August 2021, 2:27 PM | Cermei | Chişineu Criş | Curtici | Lipova | Pecica | Sport | Știri Arad

  0

  Marți, 17 august, la sediul Federației Române de Fotbal a avut loc tragerea la sorți a calendarului competițional al noii ediții de Liga 3. Seria a VIII-a are în componență nu mai puțin de cinci formații din județul Arad, patru dintre ele urmând a se întâlni chiar în runda inaugurală.

  Program Etapa 1
  CS GLORIA LUNCA-TEUZ CERMEI – CS CRIŞUL CHIŞINEU CRIŞ
  CS ŞOIMII LIPOVA – CSC GHIRODA ŞI GIARMATA VII
  ACS POBEDA STÁR BIŠNOV – ACS POLI TIMIŞOARA
  CS FRONTIERA 2004 CURTICI – ACS PROGRESUL PECICA
  CS AVÂNTUL PERIAM – CSC DUMBRĂVIȚA

  Ca urmare a deciziei luate în Comitetul Executiv din 27 iunie 2021, în ediția 2021-2022 a competiției Liga 3 vor participa 100 de echipe împărțite în 10 serii a câte 10 echipe.

  Competiția se va disputa în trei faze:
  Faza I. Sezon regular, tur-retur, rezultând un total de 18 etape.
  Faza a II-a. În fiecare serie se va disputa un play-off (între primele patru clasate) și un play-out (între celelalte 6 echipe).
  Play-off-ul se va juca în format tur-retur-tur, cu un total de 9 etape (pe baza tabelei Berger de 4).
  Play-out-ul se va juca în format tur-retur, 10 etape (pe baza tabelei Berger de 6).
  Locul din clasament final al sezonului regular va da ordinea în tabela Berger corespunzătoare play-off-ului / play-out-ului (ex. locul 1 în sezon este poziția 1 în play-off, locul 5 în sezon este poziția 1 în play-out ș.a.m.d.).

  Faza a III-a. În această fază vor participa doar echipe din play-off, 20 în total – primele două clasate în play-off-ul fiecărei serii. Se vor disputa două runde de baraj.

  Cele 5 învingătoare ale rundei finale vor evolua în sezonul 2022-2023 al Ligii 2.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.