marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Două competiții moto, amânate în Arad: King of The Hill și Drag Racing

  de Dan Lazăr | 23 martie 2020, 7:32 AM | Coronavirus | Sport

  0

  Asemenea tuturor federațiilor de specialitate din România, și forul ce conduce activitatea motociclistă din țara noastră, FRM, a amânat mai multe întreceri programate în acest debut de sezon. Două dintre întreceri urmau să se desfășoare în Arad, Cupa „King of The Hill” – cuprinsă și în calendarul propriu de evenimente al Centrului Cultural Județean Arad – și Cupa Drag Racing.

  „Regele Dealurilor” trebuia ales între 3-5 aprilie, fiind vorba despre o cursă hard enduro prin zona Ghioroc – Șiria, dar și pe terenul viran din incinta fostei fabricii „Tricoul Roșu”, iar „liniuțele” legale de pe Aeroportul Arad erau programate în 28-29 martie, ca primă etapă a Campionatului Național de Drag Racing, disciplină de viteză.

  Trebuie remarcat că evenimentele nu au fost anulate, ci amânate, petru o dată în care pandemia de coronavirus se speră că va fi doar un vis urât.

  Următoarea competiție arădeană din calendarul FR de Motociclism este Extrem Enduro-Cross (30-31 mai – Secaș-Brazii), organizat de Lion Racing Team, etapa a III-a a Campionatelor Naționale de Hard-Endoro și Enduro-Cross.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.