Două competiții moto, amânate în Arad: King of The Hill și Drag Racing

  de Dan Lazăr | 23 martie 2020, 7:32 AM | Coronavirus | Sport

  0

  Asemenea tuturor federațiilor de specialitate din România, și forul ce conduce activitatea motociclistă din țara noastră, FRM, a amânat mai multe întreceri programate în acest debut de sezon. Două dintre întreceri urmau să se desfășoare în Arad, Cupa „King of The Hill” – cuprinsă și în calendarul propriu de evenimente al Centrului Cultural Județean Arad – și Cupa Drag Racing.

  „Regele Dealurilor” trebuia ales între 3-5 aprilie, fiind vorba despre o cursă hard enduro prin zona Ghioroc – Șiria, dar și pe terenul viran din incinta fostei fabricii „Tricoul Roșu”, iar „liniuțele” legale de pe Aeroportul Arad erau programate în 28-29 martie, ca primă etapă a Campionatului Național de Drag Racing, disciplină de viteză.

  Trebuie remarcat că evenimentele nu au fost anulate, ci amânate, petru o dată în care pandemia de coronavirus se speră că va fi doar un vis urât.

  Următoarea competiție arădeană din calendarul FR de Motociclism este Extrem Enduro-Cross (30-31 mai – Secaș-Brazii), organizat de Lion Racing Team, etapa a III-a a Campionatelor Naționale de Hard-Endoro și Enduro-Cross.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.