marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Două case au luat foc în municipiul Arad și în localitatea Dorobanți. Pompierii intervin pentru stingerea incendiilor

  de Ioana Costaș | 14 mai 2023, 5:22 PM | Știri Arad

  0

  foto: Arhivă

  Pompierii arădeni intervin, duminică după masa, pentru lichidarea a două incendii izbucnite, unul la o casă situată pe strada Putnei, din municipiul Arad, iar celălalt la o locuință din localitatea Dorobanți.

  „Detașamentul de Pompieri Arad intervine pentru stingerea unui incendiu la o casă în municipiul Arad, pe strada Putnei. Incendiul se manifestă în interiorul locuinței și la acoperiș. Se intervine cu două autospeciale de stingere o autospecială descarcerare și un echipaj SMURD. Nu sunt victime”, a transmis ISU Arad.

  În ceea ce privește incendiul de la Dorobanți, reprezentanții ISU Arad precizează că aici intervine Punctul de lucru Curtici din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad. Focul se manifestă la nivelul acoperișului casei. Nu sunt victime.

  UPDATE

  Potrivit ISU Arad, în incendiul de pe strada Putnei a ars o parte a acoperișului casei pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați și mobilierul din două camere. Incendiul a fost localizat înainte să se propage la casele învecinate. Focul a fost observat cu întârziere, proprietarii nefiind acasă. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit.

  La Dorobanți, reprezentanții ISU Arad spun că incendiul s-a manifestat violent la o anexă și s-a propagat la o parte a acoperișului locuinței. De altfel, focul s-a propagat și la un autoturism aflat în curtea casei.

  „Intervenția a fost deosebit de dificilă deoarece în anexa cu rol de bucătărie de vară existau două butelii care, din fericire, au fost extrase la timp de pompieri”, au explicat cei de la ISU Arad.

   

  WhatsApp Image 2023 05 14 at 19.04.25 1

   

   

  WhatsApp Image 2023 05 14 at 19.08.02

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.