Două cadavre găsite pe Bega și Mureș. Unul ar fi bărbatul din Secusigiu, căutat de o săptămână

  de Special Arad | 8 mai 2021, 6:06 PM | Regional | Știri Arad

  0

  Polițiștii au fost anunțați că au fost observate două cadavre care pluteau pe râul Mureș, respectiv pe canalul Bega, potrivit tion.ro.

  Primul cadavru a fost observat plutind pe Bega, la Timișoara. Un trecător a sunat la 112 să dea alarma, iar polițiștii și pompierii s-au îndreptat spre locul indicat. Au găsit cadavrul plutind în zona Pieței Maria, iar pompierii l-au adus la mal.

  Victima, un bărbat de aproximativ 45 de ani, nu avea niciun act asupra ei, iar polițiștii încearcă acum să îi descopere identitatea.

  Cel de-al doilea cadavru a fost descoperit tot sâmbătă, în zona localității Igriș din județul Timiș, în apele Mureșului. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani, din Secusigiu, județul Arad. Acesta dispăruse încă de duminică seara, 2 mai.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.