joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Două Audi s-au „ciocnit” la intersecția dintre Bulevardul Vasile Milea și strada Nicolae Grigorescu

  de Special Arad | 22 iulie 2018, 12:10 PM | Știri Arad

  0

  În urmă cu câteva minute, soarta a dat ca două mașini Audi să joace „alba-neagra”, întrucât s-au ciocnit din neatenție și neacordarea priorității la intersecția dintre Bulevardul Vasile Milea și strada Nicolae Grigorescu (lângă Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad).

  Tamponarea s-a produs din cauza șoferului autoturismului Audi A6 de culoare albă, care venea dinspre strada Praporgescu (malul Mureșului) și nu a acorat prioritate șoferului autoturismului Audi A4 de culoare neagră care venea pe „Milea”, dinspre Primăria Arad.

  Din fericire, impactul nu a fost atât de puternic încât să se soldeze cu victime, șoferii scăpând complet nevătămați. În schimb, s-au ales cu pagube materiale. Șoferii s-au înțeles pe cale amiabilă, nefiind necesară deplasarea Poliției la fața locului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.