Două accidente violente pe DN69, unul între Vinga și Șagu, iar altul la ieșirea din Orțișoara

  de Special Arad | 19 februarie 2019, 11:47 AM | Știri Arad

  0

  (foto: DRDP Timișoara)

  Circulația a fost îngreunată pe DN69 mai mult timp, în urma a două accidente care s-au produs în această dimineață, în jurul orei 10:30, la o distanță destul de apropiată unul față de celălalt.

  Unul dintre accidente s-a produs la ieșire din Orțișoara, în urma impactului o mașină fiind „catapultată” în afara carosabilului, direct în șanț, însă nu s-a soldat cu victime.

  Și în cazul celui de-al doilea accident, petrecut între Vinga și Șagu, o mașină a ieșit în afara părții carosabile, însă în urma impactului șoferul a fost rănit.

  La ora actuală, traficul s-a descongestionat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.