Dosare penale pentru trei tineri: doi hoți și un vandal

  de Special Arad | 15 mai 2019, 11:03 AM | Știri Arad | Urmăriți

  2

  Polițiștii arădeni au prins în această săptămână trei tineri, doi care au furat bani și bunuri materiale, iar un al treilea care a distrus fațada unei clădiri din Arad. Fiecare dintre aceștia s-au ales cu câte un dosar de cercetare penală.

  Polițiștii au identificat un tânăr de 15 ani, din Arad, care la data de 1 aprilie, ar fi furat un portofel, cu 2.000 de lei și documente de identitate, din incinta unei societăți comerciale de pe strada Pădurii.

  De asemenea, a fost identificat un tânăr de 24 de ani, din Arad, bănuit că ar fi distrus fațada unui imobil, de pe strada Ioan Păun-Pincio, la data de 1 martie a.c.

  Polițiștii Postului de Poliție Buteni cercetează un tânăr alt tânăr, de 18 de ani, din Buteni, pentru furt.

  În cursul lunii aprilie, acesta, folosindu-se de chei potrivite, ar fi pătruns într-un imobil din aceeași localitate, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, precum o mașină de găurit electrică, un balansoar și o boxă audio. 

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.