Dosare penale pentru patru arădeni care au încercat să fure din magazine

  de Special Arad | 25 ianuarie 2021, 1:33 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat: Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează o femeie de 57 de ani, care la data de 24 ianuarie a.c., a fost depistată în timp ce sustrăgea bunuri alimentare, în valoare de 174 de lei, dintr-un supermarket de pe strada Banu Mărăcine și un bărbat de 32 de ani, depistat la data de 23 ianuarie a.c, în timp ce sustrăgea bunuri alimentare în valoare de 98 de lei dintr-un supermarket de pe strada Elena Ghiba Birta.

  Tot la data de 23 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat un bărbat de 23 de ani, în timp ce sustrăgea bunuri alimentare în valoare de 103 lei, dintr-un hipermarket de pe strada Banu Mărăcine. Polițiștii Secției 1 de Poliție Vlaicu cercetează un bărbat de 23 de ani, care la data de 24 ianuarie a.c., a fost depistat în timp ce sustrăgea bunuri alimentare, în valoare de 180 de lei dintr-un hipermarket de pe Calea Aurel Vlaicu.

  Prejudiciile au fost recuperate și restituite, în toate cauzele fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.