Dosar penal pentru un bărbat din Zăbrani care nu a respectat izolarea la domiciliu

  de Special Arad | 3 aprilie 2020, 2:07 PM | Coronavirus | Știri Arad

  0

  Poliţiștii din Zăbrani s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în data de 31 martie, un bărbat a părăsit locuinţa pentru cumpărături, nerespectând izolarea la domiciliu, ca măsură de prevenire a răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2.

  Dosarul penal a fost înregistrat astăzi, 3 aprilie 2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „zădărnicirea combaterii bolilor”, prev. de art.352 al. 2 din Codul penal.

  Urmărirea penală continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.