joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dosar penal pentru un bărbat din Lipova care vindea ilegal țigări într-un magazin

  de - | 2 noiembrie 2017, 1:23 PM | Lipova | Știri Arad | Urmăriți

  2

  Știri Arad. Polițiștii orașului Lipova cercetează un bărbat pentru contrabandă cu țigarete.

  Polițiștii cercetează un bărbat de 48 ani, din Lipova, care, în calitate de administrator al unei societăți comerciale de pe raza localității, ar fi oferit, în vederea comercializării, 920 țigarete de diferite mărci, netimbrate și timbrate necorespunzător, susceptibile a proveni din contrabandă.

  Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mi-a spus un feldi din Lipova că orașul e plin de traficanți de „iarbă”, e tranzitat zi și noapte de mașini cu lemne de pe Valea Mureșului, valutiștii și-au făcut chioșcuri în piața veche și schimbă euro nestingheriți iar țigările netimbrate se vând fest la toate magazinele.

   +2 voturi
   +1
   -1
  2. Cine crede ca exista birt in judet unde nu se vand tigari ” la negru ” se inseala amarnic !!! Credeti cumva ca cei care detin afacerile traiesc din vanzarea catorva navete de bere lunar ??? Nu mai vorbin de Pecica , ” raiul ” pana mai ieri al traficantilor de tigari protejati de fostul ” branconier „parlamentarul Igas !!!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.