Dosar penal pentru evaziune fiscală, la Vârfurile. A prejudiciat statul cu 1800 lei, din trafic de lemne

  de Special Arad | 15 iulie 2020, 1:43 PM | Știri Arad | Urmăriți | Vârfurile

  1

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. Polițiștii Serviciului de Ordine Publică cercetează un bărbat de 38 de ani din Vârfurile, care în perioada ianuarie 2018 – decembrie 2019, ar fi obținut venituri din activităţi independente prin transportul și comercializarea de material lemnos, fără ca veniturile astfel realizate să fie declarate pentru stabilirea obligațiilor fiscal, cauzând un prejudiciu la bugetul consolidat al statului de 1.835 de lei.

  Pe numele său a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.