vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dosar penal pentru doi șoferi care au condus băuți și alte sancțiuni în valoare de 80.000 lei aplicate de polițiști șoferilor, în ultimele 24 de ore

  de Special Arad | 12 decembrie 2019, 11:29 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii Biroului Rutier cercetează o femeie de 46 de ani, din Iratoș, care, la data de 11 decemebrie, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Iuliu Maniu, a fost implicată într-un eveniment rutier fără victime. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,47 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

  În seara aceleiași zile, un tânăr de 23 de ani, din Botoșani, a condus un autoturism pe raza localității Socodor, în dreptul unui imobil pierzând controlul asupra direcției de deplasare, distrugând un stâlp de joasă tensiune în urma impactului. În urma evenimentului rutier au rezultat exclusive pagube materiale, în urma testării cu aparatul alcooltest rezultând o alcoolemie de 0,97 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

  Conform procedurii, celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice, pe numele lor fiind întocmite dosare penale.

  Menționăm că, în ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

  Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 152 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 80.000 de lei.
  Dintre acestea, 65 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 87 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

  De asemenea, au fost reţinute 6 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.