Dosar de cercetare penală la Olari: 8000 kg de deşeuri periculoase, abandonate pe raza localităţii

  de Special Arad | 2 iulie 2015, 12:38 PM | Olari | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: În cursul zilei de ieri, în urma unei acţiuni, poliţiştii Serviciului Arme, Exploziv şi Substanţe Periculoase, împreună cu reprezentanţii Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Arad, au depistat pe raza localităţii Olari 8.000 de kg de deşeuri periculoase.

  În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că cele 8.000 de kg găsite ar fi fost transportate şi abandonate pe amplasamentul unei foste gropi de gunoi de pe raza localităţii Olari de către o societate comercială din judeţul Arad, având ca obiect de activitate cultivarea cerealelor, a plantelor leguminoase şi a plantelor pentru seminţe.

  Pe numele reprezentantului societăţii în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de poluare prin evacuare în atmosferă sau pe sol a unor deşeuri sau substanţe periculoase, neluare a măsurilor de eliminare totală a substanţelor şi preparatelor periculoase care au devenit deşeuri, neluarea şi nerespectarea măsurilor obligatorii în desfăşurarea activităţilor de eliminare a deşeurilor periculoase.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.