sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Dorin Ispas este din Arad și a murit la doar 28 de ani, înainte de nuntă! Accidentat și abandonat pe marginea drumului…

  de Lucian Dănilă | 14 decembrie 2018, 8:51 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Dorin avea doar 28 de ani și o viață înainte… A crescut și a învățat în Arad, în cartierul Sânnicolau Mic, dar după terminarea liceului a ales să își facă o viață în Italia, alături de familia lui. Prietenii lui spun că Dorin urma să se căsătorească cu iubita lui, dar nu a mai apucat să facă acest pas…

  Ieri dimineață, Dorin Ispas a murit în urma unui accident petrecut lângă Milano. Accidentul a avut loc ieri dimineață, pe strada Rombon, între Milano și Segrate. Dorin mergea cu bicicleta spre serviciu și a fost spulberat de o mașină. Șoferul a fugit de la locul accidentului, fără să îi acorde primul ajutor și fără să își asume responsabilitatea celor întâmplate, relatează publicația Milano Today.

  Ambulanța și echipajele Poliției au fost alertat de un trecător, însă pentru Dorin nu s-a mai putut face nimic. Șoferul care l-a accidentat mortal este căutat de carabinieri.

  dorin 2

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.