luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dorel Căprar (PSD): „La cinci luni de la alegerile locale, constatăm că toate promisiunile PNL au fost de fapt minciuni gogonate” (P)

  de - | 5 decembrie 2016, 11:46 AM | Electoral

  0

  COMUNICAT. În campania electorală din luna mai, pentru alegerile locale, am auzit nenumărate promisiuni din partea candidaților PDL-PNL, despre cât lapte și miere va curge pe străzile Aradului, dacă vor fi aleși. La cinci luni de la alegerile locale, constatăm că toate aceste promisiuni au fost de fapt minciuni gogonate, așa cum și astăzi, în campania pentru alegerile parlamentare, cei de la PDL-PNL vin în fața oamenilor cu astfel de tertipuri, încercând să păcălească electoratul, este de părere deputatul PSD Dorel Căprar.

   „Observăm că după cinci luni de zile, drumurile din județ sunt în aceeași stare deplorabilă. Când intri în județul Arad dinspre Timiș, Bihor, Hunedoara, nu poate să nu te apuce rușinea, pentru felul cum arată drumurile noastre. Cei de la PDL-PNL, din păcate,nu au rușine, nu le pasă de județul Arad, iar asta se reflectă în modul în care conduc acest județ. Ni se vindeau gogoși electorale despre necesitatea dea moderniza aerogara de la Aeroport, cu 2 milioane de euro, fiindcă vom avea zboruri din această vară. Au cheltuit banii arădenilor, companiile aeriene n-au mai ajuns la Arad, iar acum cei de la PDL-PNL propun să predăm Aeroportul celor din Timișoara. Aradul n-a mai avut o asemenea conducere dinainte de 1989, când cei de la partid au hotărât că arădenii trebuie să contribuie cu bani și forță de muncă pentru construcția stadionului celor de la Poli Timișoara.Reprezentanții PDL-PNL Arad urmează aceleași principii de vasalitate față de Timișoara. Despre noul matern văd că nu mai vorbește

  nimeni nimic, deși în preajma campaniei pedeliștii l-au plimbat pe la Arad pe un ministru al Sănătății, care între timp a demisionat, promițându-ne milioane de euro pentru acest proiect. De fondurile europene, nici nu are rost să mai vorbim. Dacă Guvernul Zero a atras zero lei de la Uniunea Europeană, administrația județeană PDL-PNL a reușit performanța de a pierde un proiect de 5 milioane de euro, iar acum urmează să mai piardă și cel privitor la sistemul de management al deșeurilor.În această campanie, pedeliștii promit din nou că vor face, că o vom duce bine. Mă îndoiesc că cineva îi mai crede, după modul în care au condus județul și municipiul în aceste cinci luni”, declară deputatul Dorel Căprar.

   

  Biroul de Presă al PSD Arad

  Comandat de PSD ARAD. Executat de PROFESSIONAL WEBDESIGN  SRL-D.  Cod Unic de Identificare Atribuit de Autoritatea Electorală Permanentă la desemnarea Mandatarului Financiar: 11160007​

  NOTĂ: Prezentul comunicat de presă reprezintă un spațiu publicitar pe perioada campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, ca un bonus pentru un banner publicitar, prin intermediul cărora formațiunile politice doresc să se promoveze și să evidențieze anumite aspecte. Redacția Special Arad nu își asumă conținutul comunicatului de față!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.