sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dorel Căprar (PSD): „Guvernul Zero oferă o infrastructură Zero” (P)

  de - | 18 noiembrie 2016, 12:14 PM | Electoral

  0

  COMUNICAT. Guvernul Zero a oferit românilor infrastructură zero. Întregul sistem de drumuri și autostrăzi funcționează, de un an de zile, în regim de avarie, afirmă deputatul Dorel Căprar.  Astfel, incompetența și indolența tehocraților, ucide. La propriu.

  „Vedem astăzi, prin toată  țara, ce înseamnă  politica oferită de acest guvern în materie de infrastructură: morți și răniți, în fiecare zi, din cauza inexistenței  de contracte pentru întreținerea drumurilor naționale.Vine iarna peste noi și nimeni nu ne oferă garanții că putem circula în condiții optime pe șosele. Numai în ultima perioadă, când vremea nu a fost prea  prietenoasă, s-au petrecut accidente prin toată țara. Deja nu mai putem vorbi de simple accidente rutiere, ci de crimă cu premeditare . Asta pentru că la Ministerul Transporturilor  nu este în stare să ofere o administrare eficientă a drumurilor și autostrăzilor. Din cauza amatorismului actualilor guvernanți, oamenii mor cu zile pe șoselele României”, a afirmat liderul PSD.

  De asemenea, Dorel Căprar readuce în atenția publicului și situația dezastruoasă a drumurilor județene din judeţul Arad. ”Administrația  Zero a PDL-PNL  a oferit arădenilor, o infrastructură zero, pe aceeași linie a administrației centrale, tehnocrate. Toată lumea  se plânge de gropile din județ, de calitatea mizerabilă a lucrărilor, de lipsa de semnalizare, de inexistența indicatoarelor. Asta, pentru că, corupția din PNL a ajuns la limite inacceptabile. Lucrările sunt efectuate numai de clientela politică a PDL-PNL,  care, ani de zile a cotizat pentru campania electorală și de imagine a unora ca Gheorghe Falcă și Iustin Cionca”, a mai spus președintele PSD Arad.

   

  Biroul de presă al PSD Arad

  Comandat de PSD ARAD. Executat de PROFESSIONAL WEBDESIGN  SRL-D.  Cod Unic de Identificare Atribuit de Autoritatea Electorală Permanentă la desemnarea Mandatarului Financiar: 11160007​

  NOTĂ: Prezentul comunicat de presă reprezintă un spațiu publicitar pe perioada campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, ca un bonus pentru un banner publicitar, prin intermediul cărora formațiunile politice doresc să se promoveze și să evidențieze anumite aspecte. Redacția Special Arad nu își asumă conținutul comunicatului de față!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.