duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Dor de artă… feminină. „WAW – Part 2: AIÕN – Our Time”

  de Special Arad | 27 martie 2018, 11:53 AM | Cultură

  0

  Joi, 29 martie, de la ora 18:00, la Galeria Dor de Artă din Arad (str. Mihai Eminescu nr. 7) va avea loc deschiderea expoziției „WAW-Woman’s Art World – Part 2: AIÕN – Our Time”, proiect cultural inițiat și prezentat de către artista Sabina Elena Dragomir.

  Acest al doilea eveniment „AIÕN-Our Time”, dorește să analizeze și să dezbată tema timpului creației, sub forma unei expoziții special gândită și dedicată spațiului galeriei-gazdă și care va putea fi urmărită timp de 3 ore, în ziua vernisajului. Și de această dată, WAW propune publicului un eveniment care să surprindă prin complexitate, cuprinzând creațiile artistice ale artistelor Sabina Elena Dragomir și Teodora Pop într-un dialog direct cu ambianța pulsantă a spațiului expozițional.

  Intenția acestui proiect este de a scoate în evidență momentul duratei noastre între intermitențe, erori anacronice și creație, creația feminină. Suntem prezenți într-un timp care nu relevă niciodată teritorii comune ale unui trecut – trecutul restabilit care devine obligatoriu un viitor, dincolo de aparență și care este supus fiecărei forme de investigație. Prin urmare, ne aflăm acum în plină dezvoltare, cu o posibilitate creativă care poate fi viabilă în prezent și prin care devenim noi înșine prezența fertilă. AIÕN, zeul eternității și al timpului ciclic, repetiția vieții, devine inspirație pentru acest dialog artistic în care este dezvăluită cursivitatea firească a propriilor identități feminine și artistice, voința de a da vizibilitate acestei mișcării și alegerilor stilistice, formale si productive care o caracterizează.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.