miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  „Donează o jucărie pentru cei care nu au!” – o nouă ediție a evenimentului caritabil „Toys for Joy”

  de Tomck@t | 28 noiembrie 2023, 11:16 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  „Uneori, când suntem generoși în moduri mici abia detectabile, putem schimba viața cuiva pentru totdeauna”. Cu acest citat de Margaret Cho în gând, Asociația A13 invită arădenii la o nouă ediție a evenimentului caritabil „Toys for Joy”, în data de 8 decembrie, de la ora 18:00, la restaurantul Mantua.

  „Vă așteptăm cu mic, cu mare la Mantua Restaurant & Lounge pentru o petrecere caritabilă de Crăciun. Promitem muzică bună, activități fun şi pentru cei mici, socializare și muuuultă voie bună. Vino la Mantua şi donează o jucărie pentru cei care nu au!”, transmit organizatorii, Asociația A13 și partenerii, SIS Events, RMKT Arad, Mantua Restaurant & Lounge, Bijuteria Gold Aztec, Tracon Electric și klings.eu.

  Intrarea se va face pe bază de donații de jucării.

  Recomandările și sfaturile organizatorilor:
  – ar fi ideal să donați lucruri noi, dar vor fi acceptate și cadourile folosite cu condiția ca acestea să fie în stare bună și complete;
  – dacă sunteți persoană juridică, puteți realiza și donații financiare, astfel contribuiți la achiziția mai multor cadouri (pentru astfel de donații, doritorii sunt rugați să contacteze în mod direct organizatorii);
  – dacă reprezinți o companie și dorești să implici și colegii, poți organiza o colectă pentru acest eveniment;

  De asemenea, Asociația A13 vă îndeamnă să răspândiți vestea, să chemați prietenii și membrii familiei la eveniment, dar și să distribuiți campania „Toys for Joy” pe rețelele sociale.

  Parteneri media: Special Arad, mizu.ro, Hangos Rádió, Aradul Matinal, TV Arad și Radio Arad 99.1 FM.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.