luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Donație din partea oamenilor de afaceri chinezi pentru polițiștii de frontieră arădeni

  de Special Arad | 31 martie 2020, 8:38 AM | Coronavirus | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Oamenii de afaceri chinezi din Arad au donat, prin Asociația Pro China, sute de măști de protecție pentru polițiștii care lucrează în punctele de trecere a frontierei arădene.

  „Acestea sunt toate măștile pe care le-am avut în depozitele magazinelor din Arad. Știm ce mare nevoie este de asemenea materiale în această perioadă. Am vrut să ajutăm pe cei din linia întâi, pe cei care lucrează în vămile arădene. Facem parte din această comunitate și trebuie ca fiecare să facă ceea ce poate pentru a o proteja”, a declarat un om de afaceri chinez.

  „Mulțumim comunității de afaceri chineze din Arad pentru implicarea lor, pentru ajutorul oferit celor care lucrează în vămile arădene. Cred că, în aceste momente, comunitatea chineză dovedește că este alături de români, de arădeni, în această luptă împotriva COVID 19”, a spus președintele asociației, Gianina Ignuța.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.