marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Donald Sutherland, starul din „Hunger Games”, a murit la 88 de ani

  de - | 20 iunie 2024, 8:50 PM | Internaţional

  0

  Donald Sutherland, a cărui abilitate atât de a fermeca, cât și de a neliniști, atât de a liniști cât și de a respinge, a fost afișată pe larg în zeci de roluri de film la fel de diverse precum un chirurg relaxat pe câmpul de luptă din „M*A*S*H”, un spion nazist nemilos din „ Eye of the Needle”, un tată plin de suflet în „Oameni obișnuiți” și un fascist stăruitor în „1900”, a murit. Avea 88 de ani.

  Fiul său, Kiefer Sutherland, a anunțat decesul pe rețelele de socializare joi. Nu a spus unde și când a murit domnul Sutherland și nici nu a precizat cauza.

  Donald McNichol Sutherland CC (17 iulie 1935 – 20 iunie 2024)

  A fost un actor și activist anti-război canadian a cărui carieră cinematografică a durat peste șapte decenii. A primit numeroase premii, inclusiv un premiu Primetime Emmy, două premii Globul de Aur și un premiu Critics Choice. El a fost citat drept unul dintre cei mai buni actori care nu a primit niciodată o nominalizare la Oscar. În 2017, a primit un premiu de onoare al Academiei.

  Sursa: nytimes.com

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.