vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Domn’ primar și REPu’ lui, puterea exemplului!

  de Andrei Fuliaș | 5 aprilie 2018, 6:35 PM | Strada | Topic special

  13

  Așteptăm autosesizarea Poliției Locale independente...

  Din ciclul așa parcări mai rar... astăzi, „bizonul” Falcă

  Mi-am petrecut copilăria la țară, iar bunică-mea m-a învățat că fiecare sat are câteva personalități demne de urmat, ca de exemplu preotul, polițistul, doctorul sau primarul. Deci, primarul ar trebui să fie un exemplu. Exemplu e și-al nostru, Gheorghe Falcă, doar că nu unul tocmai bun de urmat.

  Și se face că tocmai acum câteva minute mă trezesc cu un apel telefonic de la un amic de-al meu. Nici n-am apucat să-l salut, că mi-a făcut o slujbă așa, ca de Joia Mare, slujbă în care a pomenit numele mai multor sfinți și printre ei și numele lui Falcă. Și n-am apucat să-i spun să se calmeze, că m-a băgat și pe mine undeva, cu tot cu Falcă, reproșându-mi că acum doi ani l-am rugat să-l voteze. Pios și sfios i-am promis că n-o să mai fac, după care mi-a explicat ce l-a enervat atât de tare. De fapt, mi-a promis că-mi „țâpă pe Messenger și două poze”, nu înainte de a mai „pomeni” câteva rude de-ale primarului.

  Și-am primit pozele… în care ce să vezi? Domn’ primar și-o parcat Tiguanu’ fix pe trotuar. Da… fix!

  Io numa’ zîc, domn’ primar, te dureau unghiile de la picioare dacă parcai și dumneata ca tot omu’? Înțelegem că ai fost la firmă la doamna Ela, sau la firma matale, că nu mai știe nimeni a cui e firma aia, fiindcă într-o zi e doar unul, în altă zi îs amândoi acționari. Dar chiar n-ai găsit loc de parcare în toate cele 3 parcări din zonă? În stânga clădirii sunt vreo 20 de locuri de parcare. În dreapta cam tot atâtea. Peste drum, la Consiliul Județean, puteai parca unde vroiai matale, că doar oricum ești șef și-acolo. Puteai parca chiar și în birou la domnu’ Cionca dacă aveai chef.

  Și acuma așteptăm să vină domn’ primar să ne spună cum n-o avut el loc de parcare nicăieri, fiindcă pesedeu’ nu-l lasă să facă parcare și piramidă în Piața Avram Iancu. Sigur se jură că dacă era parcare acolo, la Teatru, venea pe jos până la Podgoria. Sau ne putem aștepta să ne spună, din nou, că nu-i mașina lui, că-i pe firma lu’ nevastă, cum o zis și atunci când l-am filmat că are polițist local la dispoziție. Sau poate ne spune că la volan era nimeni altul decât Mitru și, noah, doară nu răspunde el pentru ce face Mitru. Personal mă aștept și să ne spună că or venit „Vărcuș” și „Vifor” și i-or mutat mașina din parcare pe trotuar, ca să-i facă poze și să scrie Specialu’.

  Nu mă aștept nici ca „Locala” să-i trimită o amendă că s-o suit pe trotuar și că n-o lăsat „un metru” pentru pietoni. Eventual trimit pe careva să-i facă loc la domn’ primar să intre pe șosea de pe trotuar. Sau poate s-o amendeze pe doamna aia cu căruciorul, care a trebuit să meargă pe șosea, fiindcă pe trotuar n-avea loc de REP-u’ lu’ domn’ primar.

  Una peste alta, bunică-mea s-o cam înșelat la treaba asta cu „primaru-i un exemplu”, fiindcă al nostru nu-i. Eventual unul care nu trebuie urmat.

  ***Notă pentru amicul meu: Dacă mă mai trezesc cu un proces intentat de domn’ primar, n-ai decât să-mi plătești avocatul!

  29791748 197923224147387 7467166742813343744 o 30127119 197923260814050 718178425210142720 o

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Păi cum, dragă Andrei, te aștepți la respect din partea unuia ca falcă. Aveam o părere mai bună despre tine. 🙂
   Doar este „Orașul Lui”. Este The nr.1 VIP și lui nu i se aplică legea și codul rutier.

   Este un mincinos și -un paranoid arogant. Un neamprost!
   Asta este de mult prea timp și unii arădeni încă nu știu.
   Nu au timp să lase țoiul din mână și să dea un klic să mai afle câte ceva despre cel pe care l-au votat.
   Sau îs spălați pe creiere pe la adunările de dumnică la care se înghesuie să-și spele păcatele de peste săptămână. Ăștia l-au votat că El este „unsul lui …” (alege tu unul). Un apărător al creștinismului. Fără el ne paște iadul.

   Scârbă îmi este de … Scârba de primărel și-a lui gașcă de hoți.
   Huooooo! #PROTESTEZ

   +30 voturi
   +1
   -1
   • Tu esti un om al cifrelor, eu sunt un om al cifrelor. Prin urmare, is curios: cati atei l-au votat? Poti produce niste cifre, sa le punem una langa alta: mergatori la biserica versus cei preocupati de orice altceva?

    Tu pretinzi un om constant, ma pretind un om constant. „Predici” toleranta, „predic” toleranta. Poti gasi vreun comentariu al meu, dupa ani de activitate aici, care sa ii injoseasca pe cei care percep viata si universul altfel decat le percep eu? Eu, cu siguranta, pot in dreptul tau.

    Nu este trist atunci cand un „bigot” este mai tolerant decat un „progresist”?

    --2 voturi
    +1
    -1
   • In plus: sunt plimbat la biserica mai mult decat majoritatea aradenilor. Incerc din greu, chiar atunci cand ma „costa”, sa nu abdic de la preceptele mele. N-am nici cel mai mic dubiu ca, in viata reala, ai zice ca is un „baiat bun”.

    Sunt alergic la Falca, nu l-am votat niciodata. Intotdeauna l-am „inregistrat” ca pe un pradator mic, profitor – o hermelina care nu are stare.

    Niciodata n-am avut impresia ca ar fi crestin. Nici macar un ateu moral. Chiar crezi ca toti suntem niste ipocriti needucati? Chiar crezi ca mafiotii sicilieni care sunt „mari catolici” sunt exemple de urmat? Ii pui pe aceeasi „treapta” cu Maica Tereza?

    Ma face „lepadarea de Falca” un denaturat?

    +4 voturi
    +1
    -1
  2. Puterea exemplului!
   Asta e omul falca! Asta e primarul falca! Un fals, oportunist, demagog, laș, tot timpul pe interes politic, interes personal si niciodată în interesul cetățeanului si implicit al orașului!
   Ghita falca pleacă din Arad!

   +8 voturi
   +1
   -1
  3. Lipsit de bun simt! Daca avea rușine nu parca acolo, dar de unde rusine? Ce om, asta ne conduce orașul de atâția ani! El si gașca lui de sclavi! Uite ca printr-un simplu gest îți dai seama de caracterul omului si de cata educație are!
   Poate se grăbea la WC si a fugit la restaurant, doar a zis ca in Arad nu e nevoie de toalete publice pentru ca sunt restaurante, cefenele…
   Când s-a împărțit rușinea si bunul simț, a dormit. Vai si amar, sper sa scăpam de el la urmatoarele alegeri. Sa se sesizeze poliția si să-l amendeze! Au mai fost astfel de cazuri si politia a luat masuri, sunt curios daca in acest caz va face ceva! Sau nu au curaj!

   +8 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.