Doliu pentru Ekeng. Finala Cupei, meciurile din Liga a II-a şi Liga Elitelor au fost amânate!

  de Special Arad | 7 May 2016, 10:28 AM | Sport

  1

  FRF reacţionează după moartea fotbalistului Patrick Ekeng, care s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului Dinamo – Viitorul din 6 mai 2016 şi nu a mai fi putut resuscitat.

  Finala Cupei dintre Dinamo şi CFR Cluj, programată iniţial pe 10 mai, a fost amânată cu o săptămână, până pe 17 mai, anunţă FRF. La fel şi meciurile din acest weekend din Liga a II-a. Universitatea Cluj ar fi avut o partidă în deplasare, la Vâlcea.

  Finala mică şi finala mare din Liga Elitelor se amână pentru o dată ulterioară, la fel şi Campionatele Naționale de Juniori, partide de fotbal în sală și fotbal feminin) din perioada 7-9 mai

  „Cheltuielile de deplasare (transport, cazare, masă) efectuate de echipele ce urmau să dispute în această etapă partide în deplasare vor fi decontate de Federația Română de Fotbal”, se mai arată în comunicatul FRF.

  Deocamdată, LPF n-a trimis niciun comunicat privind partidele din Liga I.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Este regretabila moartea fotbalistului dinamovist Ekeng,dar FRF nu trebuia sa suspende meciurile din ligile 1,2 si 3!Se tinea un moment de reculegere si nu se inghesuiau etapele viitoare.Cred ca e doliu la Sebis dupa 0-2 de ieri si d-l Feies ar putea usor sa spuna lui Cojocaru sa-l urmeze pe…Neaga.Ai batut si incurcat pe ASU PoliTm lui Brandescu si Cojocaru zicea ca trebuie invins si Cugirul…,dar unii nu l-am crezut!!!!!Acesta uita ca prin unele deplasari sebisenii au fost ,,tunsi la os,,+ arbitraj cu gazde…..,,iar ei acasa sunt domnisoare si ce gafa a facut Bujor calcand pe minge…Primare Feies i-a masuri si uitate la unii fotbalisti ca doar barba e de ei…si e pacat ca toti va promit promovare,dar in ce campionat ????Referitor la meciul ASU Poli Tm-Ighiu in ziarul Unirea am scris ca poate v-a fi scorul campionatului si a fost doar 5-1.Ieri Ighiu-Giarmata 1-1 cu lanterna…C4!Sanatate tuturor suporterilor utisti si sebiseni !

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.