duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Doliu la Palatul Copiilor din Arad. Îndrăgita profesoară Hortensia-Ștefania Jucotinschi (Zizi) a plecat să învețe îngerii să danseze

  de Special Arad | 30 mai 2021, 10:58 AM | Educaţie | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Aradul are o profesoară excepțională în minus. Hortensia-Stefania Jucotinschi (sau Zizi, cum îi spuneau toți), a trecut în neființă sâmbătă seara.

  „Iubita noastră colegă a plecat astăzi într-o lume mai bună, printre îngerii din cer, lăsând un gol imens în sufletul colectivului de la Palatul Copiilor Arad. Mai bine de 14 ani, draga noastră Zizi a fost trup și suflet pe catedra de dans sportiv de la Palatul Copiilor Arad, dar și o prietenă de nădejde pentru oricine îi solicita ajutorul. Zâmbetul și pofta ei de viață, dragostea pentru copii și dans nu vor putea să dispară niciodată din sufletul celor care au cunoscut-o. Va rămâne veșnic în amintirea noastră!”, anunță Colectivul de la Palatul Copiilor Arad.

  Un mesaj de adio au transmis pe Facebook și rudele profesoarei:

  „Zizi noastră a plecat să învețe îngerii să danseze, să organizeze excursii în cer și de acolo de unde este să vegheze asupra celor pe care i-a îndrumat și cărora le-a dedicat întreaga viață și carieră. Eu una nu pot să spun decât [că] sunt mândră să îi duc mai departe sângele, numele și să pun în practică toate cele învățate de ea. Rămas bun Zizi noastră, Dumnezeu să te ierte, să te odihnească și să îți lumineze calea așa cum și tu ai făcut cu mii de elevi. Vă rugăm pe toți cei care ați cunoscut-o să aprindeți o lumânare în memoria sa. Vom reveni cu detalii legate de funeralii. Familile îndoliate Tămaș și Dragoș”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.