Doliu în sportul românesc. A murit Lunella Maier

  de - | 13 octombrie 2021, 5:39 PM | Sport

  0

  (foto: FRT)

  Un om care şi-a dedicat viaţa sportului-alb, atât de din postura de jucătoare, cât şi de antrenoare de tenis, s-a stins la 61 de ani. Federaţia Română de Tenis (FRT) a scris pe site-ul oficial despre această tragedie care a lovit sportul românesc.

  „Lunella Maier, fostă jucătoare de tenis, componentă a Loturilor Naţionale, dar şi o antrenoare foarte dedicată, a încetat din viaţă. În cariera ei, Lunella Maier a fost Antrenor Federal, participând cu Loturile Naţionale la competiţii internaţionale de top, dar şi antrenoare în cadrul cluburilor Sport Club Minicipal Deva şi ACS Cristal Hunedoara. Federaţia Română de Tenis este alături de familie şi prieteni în aceste momente grele. Dumnezeu să o odihnească în pace!“, a scris FRT.

  Potrivit Antena Sport, în urmă cu mulţi ani, Lunella Maier a antrenat echipa de junioare U14 din care făcea parte şi Jaqueline Cristian, sportivă aflată acum pe locul 111 WTA.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.