duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Doliu în presă! Andrei a simțit că îi este rău, dar nu s-a dus cu medicii la spital! Minute mai târziu acesta a murit

  de - | 16 iulie 2018, 2:52 PM | Regional

  0

  Presa bihoreană este în doliu. Jurnalistul Andrei Şandor, vocea critică a publicaţiei online www.bihorstiri.ro, a încetat din viaţă.

  Potrivit unor surse medicale, jurnalistului în vârstă de 42 de ani i s-a făcut rău pe stradă în cursul după-amiezii de sâmbătă şi a chemat un echipaj al Ambulanţei, dar a refuzat transportul şi internarea la spital.

  Peste câteva zeci de minute i s-a făcut din nou rău, dar echipajul de Terapie Intensivă al SMURD nu a mai putut să îl salveze.

  23 de ani de presă

  Jurnalist echilibrat, spirit critic, DJ talentat şi bun coleg, Andrei Şandor a intrat în mass-media în anul 1995, ca realizator de emisiuni la Radio Sovest Oradea.

  Andrei a rămas alături de echipa postului ca moderator, reporter, iar apoi ca redactor-şef până în 2004, inclusiv după „rebranduirea” în Naţional FM, cu o pauză de un an între 1996 şi 1997, când a realizat o emisiune la Radio Bocage din Moulins (Franţa), unde însă a refuzat să se stabilească.

  Ulterior, jurnalistul a lucrat ca editorialist al cotidianului Jurnal Bihorean, ca redactor şef al publicaţiei online contrastonline.ro, iar după închiderea acesteia pentru portalul bihorştiri.ro.

  Andrei Şandor era divorţat şi tată al unui adolescent în vârstă de 14 ani, admis în urmă cu o săptămână ca elev al Colegiului Naţional Mihai Eminescu. „Cine e licean la Eminescu, ca bunu-său, tată-său şi frate-său vitreg? Cine? Ia ghiciţi…”, scria Andrei Şandor cu mândrie, pe Facebook, la începutul săptămânii.

  Din păcate, Andrei nu a mai rămas printre noi ca să-şi vadă fiul absolvind. După ce ani de zile a scris știri, a ajuns el însuși subiectul unei ştiri tragice. Nedrept de repede…

  sursa: ebihoreanul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.