marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Doliu în fotbalul românesc. A murit un fost portar al echipei de fotbal Dinamo București

  de Special Arad | 23 august 2022, 6:40 PM | Sport

  0

  Sursa foto: Radio Hit

  Fostul portar Ioan Bucu a decedat, marţi, la vârsta de 66 de ani, a anunţat clubul de fotbal Politehnica Iaşi pe site-ul său oficial, potrivit Agerpres.

  Născut la data de 26 ianuarie 1956, la Săveni, în judeţul Botoşani, Ioan Bucu a început fotbalul la echipa locală, Tractorul, apoi, îndrumat de tatăl său, a venit la Iaşi pentru studii şi a ajuns la Politehnica.

  „Calităţile incontestabile au atras atenţia selecţionerilor şi Ioan Bucu a ajuns la loturile naţionale. A debutat sub tricolor în Turcia, în 1978, apoi a apărat poarta României la Universiada din 1979, găzduită de Mexic”, precizează comunicatul.

  În 1985, Bucur s-a transferat la Dinamo Bucureşti, iar în 1988 a revenit la Poli.

  După încheierea carierei sportive a lucrat în administraţie fiind conducătorul secţiei de fotbal la clubul ieşean, dar şi directorul Direcţiei pentru Sport şi Tineret a Judeţului Iaşi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.