Doliu în familia Trump! Fosta soție a ex-președintelui american a murit la 73 de ani

  de - | 14 iulie 2022, 11:20 PM | Internaţional

  0

  (foto: abcnews)

  Ivana Trump, fosta soție a fostului președinte Donald Trump, a murit la vârsta de 73 de ani, a anunțat familia pentru ABC News.

  “Mama noastră a fost o femeie incredibilă – o forță în afaceri, o atletă de talie mondială, o frumusețe radiantă și o mamă și prietenă grijulie”, a declarat familia Trump într-un comunicat.

  “Ivana Trump a fost o supraviețuitoare. A fugit de comunism și a îmbrățișat această țară. Ea și-a învățat copiii despre curaj și tenacitate, compasiune și determinare”, a mai spus familia. “Mama ei, cei trei copii și cei zece nepoți îi vor simți lipsa cu drag”.

  Ivana Trump a fost prima soție a lui Donald Trump. Au avut trei copii împreună: Donald Jr., Ivanka și Eric Trump.

  Ivana Trump, care a crescut sub regimul comunist în fosta Cehoslovacie, s-a căsătorit cu Donald Trump în 1977.

  Cuplul a divorțat în 1992.

  Informația a fost confirmată și de Donald Trump.

  sursa: stiripesurse

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.