Doliu în cadrul Jandarmeriei Arad. Plutonier-adjutant șef Claudiu Bănățan a murit!

  de Special Arad | 18 iunie 2019, 1:30 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Jandarmul arădean, plutonier – adjutant șef Claudiu Bănățan și-a pierdut viața în urma unui necruțător accident vascular cerebral.

  „La numai 48 de ani, Claudiu a plecat dintre noi mult prea devreme.

  Începând de astăzi Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad a pierdut un om deosebit.

  Suntem profund îndurerați de pierderea camaradului nostru, care timp de 25 de ani de carieră, s-a remarcat prin profesionalism și devotament față de țară și cetățeni, îndeplinindu-și cu succes toate sarcinile încredințate în cadrul jandarmeriei arădene.

  În semn de prețuire, pentru camaradul nostru Plutonierul-adjutant șef Claudiu Bănățan, personalul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, este alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui ce a fost un bun coleg, prieten, soț și tată, rugându-l totodată pe Dumnezeu să-i odihnească sufletul în liniște și pace.

  Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică.

  Condoleanțe familiei îndoliate”, se arată într-o postare pe facebook aparținând Jandarmeriei Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.