vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Doi urmăriţi general şi doi internaţional, depistaţi la frontiera Nădlac

  de Special Arad | 27 decembrie 2016, 1:33 PM | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac şi Curtici au depistat patru bărbaţi pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea şi mandate europene de arestare.

  •  În data de 23.12.2016, în jurul orei 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei cetăţeanul român Petru B., în vârstă de 41 de ani, din judeţul Sălaj. În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis de către autorităţile germane un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiunii de imigraţie ilegală.

  •  Câteva ore mai târziu, tot la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei cetăţeanul român Dalibor I., în vârstă de 31 de ani, din judeţul Caraş-Severin. Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis de către autorităţile din Cehia un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiunii contra persoanei.

  •  În data de 24.12.2016, în jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei cetăţeanul român Nelu C., în vârstă de 36 de ani, din judeţul Argeş. Când au efectuat verificările specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis de către autorităţile române un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea de infracţiunii la regimul circulaţiei, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 10 luni.

  •  Azi dimineaţă, în jurul orei 04.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei cetăţeanul român Ovidiu B., în vârstă de 40 de ani, din judeţul  Bistriţa – Năsăud. În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis de către autorităţile române un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi abuz de încredere, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani şi 4 luni.

  În toate cazurile, persoanele în cauză au fost predate unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.