Doi urmăriţi general, depistaţi la frontieră

  de Special Arad | 13 June 2016, 2:31 PM | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat doi cetăţeni români pe numele cărora erau emise, de autorităţile române, mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

  În data de 12.06.2016, în jurul orei 06.20,  la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră Mariana P., cetăţean român, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Bucureşti, pasager într-un mijloc de transport care circula pe ruta Germania – România.

  Cu ocazia efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele femeii era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea  de 3 ani şi 4 luni pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune şi uz de fals.

  Câteva ore mai târziu, la acelaşi Punct de Trecere a Frontierei s-a prezentat pentru a  intra  în  ţară  cetăţeanul român Romeo C., în vârstă de 34 de ani, din judeţul Timiş, călătorind într-un mijloc de transport internaţional care circula pe ruta Austria -România.

  La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani pentru săvârşirea infracţinii de abandon de familie.

  În ambele cazuri, persoanele au fost predate unor echipe operative din cadrul I.P.J. Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.