Doi urmăriţi general, depistaţi la frontiera Nădlac

  de Special Arad | 24 June 2016, 5:06 PM | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac- I.T.P.F. Oradea au depistat doi cetăţeni români pe numele cărora erau emise, de către autorităţile române, mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

  În data de 23.06.2016, în jurul orei 07.20,  la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul român Florin P. în vârstă de 35 de ani, din judeţul Buzău.

  La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 7 luni pentru săvârşirea infracţinilor de violenţă în familie şi ditrugere.

  Câteva ore mai târziu, la acelaşi Punct de Trecere a Frontierei s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român Valentin D. în vârstă de 51 de ani, din municipiul Bucureşti, pasager într-un mijloc de transport care circula pe ruta România – Italia.

  Cu ocazia efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei. Valentin D. are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani şi 4 luni.

  În ambele cazuri, persoanele au fost predate unor echipe operative din cadrul I.P.J. Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.