duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Doi tineri români au murit pe autostradă, în Ungaria. În urma coliziunii, motorul maşinii s-a desprins de caroserie

  de - | 28 mai 2024, 1:47 PM | Internaţional

  0

  (foto: vira.hu)

  Doi tineri români, aflați într-o mașină cu număr de înmatriculare polonez, şi-au pierdut viaţa pe o autostradă din Ungaria, după ce maşina s-a lovit de un autobuz, iar apoi s-a răsturnat într-un şanţ. Impactul a fost atât de puternic, încât motorul autoturismului s-a desprins de caroserie, potrivit observatornews.ro.

  Tragedia a avut loc pe autostrada 54, în Ungaria.

  Mașina cu număr de înmatriculare polonez se îndrepta spre Kecskemét, dinspre Bócsa, când a început să depășească. Șoferul a văzut că nu poate finaliza manevra, a frânat, însă autoturismul a virat în diagonală și a lovit lateralul autobuzului, apoi s-a răsturnat în șanț.

  Impactul a fost teribil, motorul maşinii fiind practic smuls de forţa coliziunii, scrie vira.hu. Şoferul şi pasagerul au rămas încarceraţi în maşina compelt distrusă, fiind eliberaţi dintre fiare de pompieri.

  Sursa: https://observatornews.ro/extern/tineri-romani-morti-pe-o-autostrada-din-ungaria-impactul-a-fost-atat-de-puternic-incat-motorul-masinii-sa-desprins-de-caroserie-578282.html

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.