marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cât de lihniți sunt unii… Doi tineri din Galșa au furat 10 kg de carne din casa unui cetățean

  de Special Arad | 24 august 2015, 4:59 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: Poliţiştii Postului de Poliţie Şiria au identificat doi tineri, bănuiţi de comiterea a două furturi de pe raza localităţii Galşa.

  În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că la data de 14 august, tinerii, de 17 şi 20 de ani, au pătruns în anexa unei locuinţe lăsate neasigurate, de pe raza localităţii Galşa, de unde au furat aproximativ 10 kg carne de porc şi mai multe scule electrice, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

  În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 21-22 iulie, prin dislocarea gratiilor unui geam, cei doi ar fi pătruns într-un local de pe raza aceleiaşi localităţi, de unde au furat 20 de pachete de ţigări şi suma de 120 de lei.

  Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.