sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Doi tineri, de 22 și 13 ani, aveau nevoie de acumulatorul unei Dacia papuc. Așa că au furat unul… plus niște chestii de uz casnic

  de Special Arad | 3 decembrie 2014, 1:27 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Doi tineri, în vârstă de 22 -, respectiv 13 ani, aveau nevoie de acumulatorul unei autoturism Dacia papuc. Așa că au ieșit la furat… și fiindcă „achiziționarea” a mers foarte bine, au mai furat ce au apucat: un aragaz, o maşină de spălat şi o canistră metalică. Apoi au fost depistați de poliţiştii de investigaţii criminale.

  Din cercetările efectuate s-a stabilit că, cei doi tineri, în vârstă de 22, respectiv 13 ani ar fi sustras  acumulatorul unui autoturism Dacia papuc, parcat pe un teren viran din cartierul Alfa, iar dintr-o cabană situată în acelaşi cartier ar fi sustras un aragaz, o maşină de spălat şi o canistră metalică.

  Bunurile au fost recuperate şi restituite proprietarilor, cercetările fiind continuate de către poliţişti pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.