Doi tineri au murit după ce au făcut supradoză de droguri la SAGA Festival din Capitală

  de - | 5 June 2022, 2:13 PM | Naţional | Recomandările editorilor

  1

  captură video SAGA Festival

  Mai mulţi tineri care participau la festivalul SAGA au ajuns vineri seară în stare gravă la spitalele din Capitală. Doi dintre aceştia au murit în urma unei supradoze de droguri, relatează Adevărul.

  Unul dintre tineri a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a ajuns la Spitalul Sfântul Pantilimon în şoc cardio-respirator. Bărbatul din Republica Moldova a fost declarat decedat în ambulanţă. Cel de-al doilea bărbat a murit în decursul zilei de sâmbătă, în timp ce se afla la Terapie Intensivă, secţia de toxicologie a Spitalului Pantelimon. Alţi trei tineri au ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Floreasca şi Sfântul Pantelimon în stare de şoc cardio-respirator după ce au consumat droguri.

  De la festivalul SAGA, din Bucureşti, au fost ridicate peste 30 de persoane care aveau asupra lor substanţe interzise, în noaptea de vineri spre sâmbătă, relatează Gândul.

  Organizatorii SAGA au confirmat că vineri seară au avut loc „evenimente regretabile” şi laudă echipajele de ambulanţă care au reuşit să reacţioneze prompt de fiecare dată. Aceştia au declarat într-un comunicat că au „toleranţă zero” faţă de consumul de droguri.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.