duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Doi șahiști arădeni au mutat pionii la Top 10 România

  de Dan Lazăr | 13 noiembrie 2019, 10:58 AM | Sport

  0

  Tiberiu Georgescu, vicecampionul României din acest an, și Alexandru David, ambii șahiști legitimați la Șah Club Vados Arad, au fost prezenți la turneul SuperChess Cup, rezervat maeştrilor români, care s-a desfășurat în paralel cu turneul Superbet Rapid&Blitz Chess de la Bucureşti, etapa a şasea a circuitului mondial Grand Chess Tour.
  Un adevărat Top 10 România, SuperChess Cup a fost câştigat de Constantin Lupulescu cu 20 puncte, care a fost urmat în clasament de Andrei Istrăţescu 19 p, Mircea Pârligras 18 p, Bogdan Deac 17 p, Lucian Miron 14,5 p, David Gavrilescu 13 p, Alexandru David 13, Tiberiu Georgescu 9, Corina Peptan 7,5 p, Luminiţa Cosma 4 p. Premiul învingătorului a fost de 3.750 dolari, în timp ce ultimii patru clasaţi au primit câte 750 dolari.

  georgescu

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.