Doi români au atacat două minore în Ungaria, dar au fost bătuți, răniți și, în scurt timp, arestați

  de Special Arad | 26 august 2019, 12:32 PM | Internaţional | Recomandările editorilor | Urmăriți

  0

  Imagine cu scop ilustrativ

  Conform informațiilor disponibile în comunicatul Poliției maghiare, pe 24 august 2019, în jurul orei 14, doi cetățeni români (un bărbat de 37 ani și un tânăr de numai 15 ani) au început să urmărească două fete de 17 ani pe o stradă din orașul Kecskemét (Ungaria), apoi au trecut la atac.

  Tânărul a atacat-o pe una dintre fete, însă aceasta a ripostat și l-a lovit, astfel încât tânărul s-a văzut nevoit să fugă de la locul faptei. În același timp, bărbatul mai în vârstă a tras de mâna și părul celeilalte victime, încercând să extragă telefonul mobil din mâna fetei, care vorbise tocmai cu prietenul ei. Încăierarea s-a dovedit destul de dificilă pentru bărbatul român, deoarece în ajutorul prietenei sale a sărit cealaltă fată, începând să-l lovească și să-l înjunghie de mai multe ori cu o cheie pe tâlharul violent. Făptașul le-a lovit pe ambele fete și, cu greu, a reușit până la urmă să scoată telefonul dorit din mâna fetei, reușind să fugă.

  În tot acest timp, prietenul fetei care auzise încăierarea prin telefon a alertat autoritățile, astfel încât atacatorul de 37 ani a fost capturat de către polițiști peste doar o oră, la 15:15. Telefonul mobil furat a fost recuperat, iar în urma colectării datelor, oamenii legii l-au identificat și l-au arestat și pe băiatul de 15 ani, la ora 18:25.

  După chestionare, anchetatorii au constatat că cei doi atacatori sunt cetățeni români și s-a propus arestarea preventivă sub suspiciunea comiterii infracțiunii de tâlhărie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.