duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Doi polițiști s-au luat la bătaie după ce s-au șicanat în trafic. Unul dintre ei a ajuns la spital

  de - | 28 ianuarie 2024, 4:37 PM | Naţional

  0

  Doi polițiști din județul Olt s-au luat la bătaie, după ce s-au șicanat în trafic, pe o stradă din municipiul Slatina (Olt). Unul dintre ei a ajuns la spital.

  Evenimentul a avut loc duminică, 28 ianuarie 2024, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Slatina (Olt).

  Între cei doi, care nu se cunoșteau, a izbucnit un conflict spontan. Mai întâi s-au șicanat în trafic, ulterior au coborât din autoturisme și au încercat să tranșeze conflictul față în față. În cele din urmă s-a ajuns la bătaie, unul dintre polițiști ajungând la spital.

  Victima este polițist în structura IPJ Olt, iar bărbatul în vârstă de 32 ani este polițist într-o altă structură din județ. Cei doi nu erau în timpul serviciului.

  La data de 28 ianuarie 2024, în jurul orei 12,00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată fizic, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, județul Olt. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina.

  Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor șicanări în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, un tânăr de 32 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, ar fi agresat fizic un alt tânăr de 35 de ani, din comuna Curtișoara, județul Olt.

  De asemenea, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale tânărului de 35 de ani, acesta fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliției Județean Olt.

  „În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și dispunerea de măsuri legale.

  De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că ambii tineri sunt polițiști, astfel că au fost demarate verificări interne”, au mai precizat reprezentanții IPJ Olt.

  Sursa: adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.