Doi poliţişti, bătuţi cu bâtele de hoţii de fier vechi

  de Special Arad | 8 iunie 2014, 1:54 PM | Naţional

  1

  Scandal de proporții la Baia Mare, doi poliţişti au fost bătuţi cu bâtele de ţigani în timp ce încercau să identifice nişte hoţi de fier vechi. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor şi a jandarmilor pentru a calma spiritele. Poliţiştii au ajuns la spital. În urma altercaţiei, şi maşina de serviciu a agenților a fost avariată, scrie romaniatv.net.

  Ţiganii din zona Pirita din Baia Mare au luat foc atunci când poliţiştii s-au interesat de hoţii de fier vechi. Agenţii stăteau de vorbă cu o fată când romii au tăbărât pe ei și i-au atacat cu bâte şi cu pietre. Ei spun că, de fapt, poliţiştii i-ar fi agresat pentru că erau băuţi. 

  A fost nevoie de intervenţia mascaţilor ca să îi salveze pe poliţişti de furia ţiganilor. Maşina de serviciu a agenților a fost distrusă. Geamurile au fost sparte, iar capota şi uşile avariate. 

  Poliţiştii au fost duşi cu salvările la spital. Unul dintre ei a fost lovit la cap.

  Agresorii au fugit şi s-au ascuns în tufişurile de pe marginea căii ferete. Doi dintre ei au fost însă găsiți şi au fost duşi la poliţie pentru audieri. Cazul a intrat în atenţia procurorilor.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Râs de prăpădeală citind articolul ăsta scris într-un crescendo telegrafic. În spatele râsului stă morala dură, faptul că această etnie e – cu toate eforturile celor care-i includ de peste un sfert de secol în mii de proiecte de reabilitare – de neclintit în ancestralul nărav: furt, minciună, tâlhărie, înșelătorie, violență dusă la extrem. Ăștia-s țiganii live cu toate proiectele UE la un loc! O mare cauză a comportamentului lor de azi pornește de la faptul că tocmai organele legii s-au dovedit a fi corupte! Acum suportați consecințele. Cel puțin prin părțile noastre polițiștii n-au luat bătaie din simplul motiv că făceau fifty/fifty cu șmanglitorii de orice. E mai uman așa decât să te trezești cu țeasta spartă pt că aperi tărăboanțe din fier vechi și de demult, acum când de-abia mai găsești un cui ruginit la o sută m adâncime.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.