Doi pâncotani, cercetați pentru furt calificat. Aceștia au furat un aparat de aer condiționat și un instant de gaz

  de Special Arad | 11 aprilie 2019, 1:43 PM | Știri Arad

  0

  Arhivă

  Comunicat. Polițiștii Orașului Pâncota cercetează doi bărbați pentru furt calificat. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat doi tineri de 26 și 29 de ani, din Pâncota, care, la data de 22 martie a.c., ar fi sustras un aparat de aer condiționat și un instant de gaz dintr-un imobil nelocuit, pe care ulterior le-ar fi comercializat pe raza municipiului.

  Pentru prevenirea acestui gen de furturi, I.P.J. Arad vă recomandă:

  • Nu depozitați bunuri de valoare, materiale de construcții, unelte sau alte obiecte în spații care nu prezintă siguranță, mai ales dacă acestea se află în zone izolate sau nu pot fi supravegheate permanent;

  • Montați sisteme performante de închidere a ușilor și geamurilor, iar acolo unde este posibil, instalați grilaje metalice;

  • Dacă imobilul/anexa se află în apropierea unor imobile locuite, sistemul de alarmă se poate dovedi extrem de eficient.

  Imagine cu rol ilustrativ

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.