Doi oameni de afaceri, inculpați în dosarul Microsoft, au scăpat de acuzații

  de - | 11 mai 2019, 9:54 AM | Naţional

  0

  Nereguli grave în ancheta Microsoft, una dintre ele, ajunsă în instanţă. Tribunalul Bucureşti a decis încetarea procesului în care sunt judecaţi oamenii de afaceri Claudiu Florică şi Dinu Pescariu pentru acuzaţii de spălare de bani.

  Motivul: ancheta, care viza inclusiv presupuse fapte penale săvârşite peste graniţă, nu a fost autorizată în prealabil de procurorul general al României, aşa cum prevede legea. Hotărârea Tribunalului Bucureşti poate fi contestată cu apel.

  În acest dosar, Pescariu şi Florică au fost acuzaţi că au rulat prin conturi din ţară şi din străinătate zeci de milioane de dolari, bani care reprezentau mita primită de oficiali şi oameni de afaceri implicaţi în semnarea contractelor de licenţiere.

  sursa: digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.